Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.

ΥΛΙΚΑ:
6 αυγα,
80 γραμμαρια ζαχαρη,
80 ml σπορελαιο,
125 γραμμαρια αλευρι,
1 βανιλια,
100 γραμμαρια μαρμελαδα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Χτυπαμε τα ασπραδια με 20 γραμμαρια ζαχαρη σε σφιχτη μαρεγκα

Χτυπαμε.τους κροκους με 60 γραμμαρια.ζαχαρη και 1 βανιλια!Ριχνουμε 25 ml λαδι

Σταματαμε το μιξερ και ριχνουμε κοσκινισμενο το αλευρι φαριναπ και ανακατευουμε με μαριζ

Προσθετουμε την μιση μαρεγκα και ανακατευουμε πολυ απαλα

Ριχνουμε και το υπολοιπο λαδι και ανακατευουμε

Τελος προσθετουμε την υπολοιπη μαρεγκα και ανακατευουμε απαλα

Τοποθετουμε λαδοκολα στο ταψι το ρηχο του φουρνου και τοποθετουμε το μιγμα το ισιωνουμε απαλα και το τοποθετουμε σε προθερμασμενο φουρνο μεσαια σχαρα αντιστασεις στους 180 βαθμους για 15 λεπτα

Στην συνεχεια τοποθετουμε μια λαδοκολα στον παγκο το αναποδογυριζουμε βγαζουμε την λαδοκολα το αφηνουμε να κρυωσει και στην συνεχεια τοποθετουμε την μαρμελαδα και το ρολαρουμε σφιχτα

Το αφηνουμε 20 λεπτα και στην συνεχεια το ανοιγουμε και το κοβουμε

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.