Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

Υλικά 1-2 μπούτια γαλοπούλας κομμένα σε μερίδες 500 γρ μακαρόνια 4 ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο 1 ξίλο κανέλας Αλάτι Πιπέρι Πάπρικα γλυκιά Λάδι Τα υλικά τά προσαρμόζουμε ανάλογα με τις ανάγκες μας Εκτέλεση Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το λάδι σωτάρουμε τη γαλοπούλα και τη βάζουμε σε ένα μπολ. Στο […]

Διαφήμιση

Υλικά

1-2 μπούτια γαλοπούλας κομμένα σε μερίδες
500 γρ μακαρόνια
4 ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο
1 ξίλο κανέλας
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα γλυκιά
Λάδι
Τα υλικά τά προσαρμόζουμε ανάλογα με τις ανάγκες μας

Εκτέλεση
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το λάδι σωτάρουμε τη γαλοπούλα και τη βάζουμε σε ένα μπολ. Στο ίδιο λάδι σωτάρουμε το κρεμμύδι το σκόρδο, ρίχνουμε το ξύλο κανέλας και τίς ντομάτες και τα σωτάρουμε όλα μαζί για 2 λεπτά.

Στη συνέχεια βάζουμε τη γαλοπούλα πάλι στην κατσαρόλα τη σκεπάζουμε με νερό βάζουμε καί τό αλάτι και την αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή φωτιά μέχρι να βράσει η γαλοπούλα και να δέσει η σάλτσα της.

Για τά μακαρόνια

Σέ μία κατσαρόλα βάζουμε το νερό τό αλάτι και την σκεπάζουμε για να βράσει το νερό. Όταν το νερό κοχλάσει ρίχνουμε τά μακαρόνια και τα ανακατεύουμε για να μην κολλήσουν.

Θέλουν βράσιμο περίπου 20 λεπτά ή ανάλογα πόσο εμείς τά θέλουμε βρασμένα. Όταν είναι έτοιμα τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε πάλι στήν κατσαρόλα. Δοκιμάστε αντί για βούτυρο νά τά κάψετε με λάδι. Το άρωμα του ελαιόλαδου είναι μοναδικό.

Δείτε περισσότερες νόστιμες συνταγές στο : katerinasrecipes