Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές
Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι της κ. Gogo Samiou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

ΥΛΙΚΑ για 20 τρούφες

3 Παστέλια αμυγδάλου
1 μικρο κουτί πουράκια Caprice
2 κουταλιές σούπας καραμελωμένο ζαχαρούχο
1 Κουταλιά βούτυρο
2 σοκολάτες κουβερτούρα.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Στο μουλτι σπάστε τα παστέλια,Όχι πολύ καλά, θέλουμε και λίγα κομμάτια μέσα, Βάλτε σε μπολάκι τα θρυμματισμένα παστέλια και θρυμματίστε στο μουλτι τα πουράκια

Ανακατέψτε με τις 2 κουταλιές καραμελωμενο ζαχαρούχο, και το βούτυρο Φτιάξτε μικρές μπαλίτσες και βάλτε στο ψυγείο να παγώσουν για 20 λεπτά…

Δες και αυτό!
Πάστες Αμυγδάλου με βελούδινη γέμιση κρέμας σοκολάτας και βανίλιας

Λιώστε τις 2 κουβερτούρες με μια κουτάλια λάδι ελαφρύ σε μπεν μαρι και κάντε την επικάλυψη και βάλτε στο ψυγείο να παγώσουν..πασπαλίστε με τριμμένο αμύγδαλο..

Δεν υπαρχή η γεύση τους..Μοσχοβολάει το στόμα καβουρδισμένο αμύγδαλο..!!!

Η Συνταγή είναι της κ. Gogo Samiou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Διαφήμιση