Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Xristina Gewrgiopoulou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.

Υλικα:
15 φετες ζαμπόν κομμένα σε μικρά κομματάκια,
400γρ. τυρί γκουντα τριμμένο,
250γρ.ρεγκατο τριμμένο,
1κουταλια αλεύρι ,
4 μεγάλα αυγά
1/2 αλάτι κουταλακιού
8 τορτιγιες
300γργαλα φρεσκο

Εκτελεση
Επαλείψτε ένα ταψί Με λίγο λαδι.

Ανακατέψτε σε ένα μπολ το ζαμπόν, τα τυριά Βάλτε 1/3 φλιτζάνι του μείγματος τυριού σε κάθε τορτίγια.

Ανασηκώστε και τοποθετήστε την ραφή προς τα κάτω στο ταψί.

Ανακατέψτε το γαλα, τα αυγά, το αλάτι και το αλεύρι.

Ρίχνουμε το υγρό πάνω από τις τορτίγες. προθερμάνετε το φούρνο στους 180º Ψήστε, καλύπτονται, για 35 λεπτά.

Αφαιρέστε το αλουμινόχαρτο και πασπαλίστε το υπόλοιπο 1/2 φλιτζάνι τυρί πάνω και αν θέλετε λίγο ψιλοκομμένο μπεικον.

Ψήνουμε για άλλα 10 ακόμη λεπτά ή έως ότου οι κορυφές είναι καφέ καφέ και το μείγμα αυγών έχει ρυθμιστεί!

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Xristina Gewrgiopoulou “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΕύκολο και οικονομικό ρολό μαρμελάδας
Επόμενο άρθροΠατάτες με βότανα στο φούρνο