Η Συνταγή είναι από κ. Κώστας Χατζιάρας – “Stin koyzina Mmm… ou”.

Υλικά.
125gr μακαρόνια νούμερο
6 μπέικον η προσούτο όσο θέλουμε
2 αυγά
έξι σποράκια κουκουνάρι
προαιρετικά λίγο βούτυρο

Διαφήμιση

Εκτέλεση.
Βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο βούτυρο αφού λιώσει το βούτυρο

Βάζουμε μέσα το μπέικον ή το προσούτο (εγώ δεν είχα ούτε μπέικον ούτε προσούτο και έβαλα μορταδέλα και ζαμπόν είναι το ίδιο εξίσου νόστιμο) αφού τσιγαριστεί το μπέικον

Βάζουμε μέσα τα σποράκια από το κουκουνάρι( εάν δεν θέλετε μπορείτε να μου βάλετε κουκουνάρι )και σε ένα λεπτάκι αδειάζουμε μέσα και τα μακαρόνια τα ανακατεύουμε ώστε να πάει να πάει το βούτυρο παντού

Αφού ζεσταθούν και τα μακαρόνια μαζί με το μπέικον τα αποσύρουμε από τη φωτιά σε ένα πιάτο σπάμε τα δύο αυγά αλατοπιπερώνουμε και τα χτυπάμε όπως την ομελέτα αδειάζουμε μέσα στο τηγάνι

Ανακατεύουμε πολύ γρήγορα για να μην γίνουν τα αυγά ομελέτα αλλά και να τα τραβήξουν τα μακαρόνια αφού αυτή είναι και η σάλτσα της μακαρονάδας.

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Κώστας Χατζιάρας“Stin koyzina Mmm… ou”.

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΠολύ ωραία ιδέα για προφιτερόλ, εύκολο με κρουασανάκια
Επόμενο άρθροΛατρεμένο μοσχομυριστό γλυκό μανταρίνι!