Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Γιώργος Κρεουζης Αγγελικη Πετρακη – “ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ”.

Δεν κρατιέσαι σε ένα μπολ! Οποίος το δοκιμάσει, θα με θυμηθεί..

ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τρίβουμε 2 πακέτα πτι Μπερ μπισκότα με κακάο και τα έβαλα σε ένα μπωλ.

Διαφήμιση

Μετά βάζουμε και ζεσταίνουμ να λιώσει το βούτυρο 5κ.σ γεμάτες και τις έριξα στα τριμμένα μπισκότα και τα ανακάτευουμε καλά να παει παντού!

Δεν βάζουμε παραπάνω γιατί δεν θέλουμε να το κάνουμε σαν βάση το μπισκότο και να στέκεται το θέλουμε μεν γευστικο και λαδωμένο όπως στο cheesecake αλλά πιο τριφτο

Μετά Χτυπάμε 500γρ κρέμα γάλακτος σε σαντιγί και ρίχνουμε μέσα 400γρ γιαουρτι στραγγιστο (βάζουμε 2% αλλα γίνεται και με μπλε,1 βανίλια και μισό σχεδόν ζαχαρουχο )

Αφού δέσουν όλα μαζί ξεκινάμε να στηνουμε

Περνουμε ποτήρια Βάζουμε μπισκότο βάση, κρέμα, μπισκότο και κρέμα ξανά!!Διακοσμουμε με λίγο μπισκοτο στο τέλος!!!

Ψυγείο 2 ώρες και είναι μια υπέροχη ελαφριά γευστική μους !

*Αν προσθέσεις και χυμό λεμονιού με λίγο ξύσμα θα το απογειώσει!

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Γιώργος Κρεουζης Αγγελικη Πετρακη “ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ”.

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΑπολαύστε σπιτική μηλόπιτα άκρως αρωματική και γευστική
Επόμενο άρθροΤέλειο και γευστικό σοκολατογλυκό