Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

Υλικά 500 γρ. πένες 100 γρ. βούτυρο 250 γρ. φρέσκια κρέμα γάλακτος 100 γρ. τυρί παρμεζάνα φρεσκοτριμμένο μοσχοκάρυδο αλάτι και […]

Διαφήμιση

Υλικά

500 γρ. πένες
100 γρ. βούτυρο
250 γρ. φρέσκια κρέμα γάλακτος
100 γρ. τυρί παρμεζάνα φρεσκοτριμμένο
μοσχοκάρυδο
αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

1. Βράζουμε το ζυμαρικό και το στραγγίζουμε αλλά όχι τελείως.

2. Στο μεταξύ τρίβουμε ένα κομμάτι τυρί παρμεζάνα. Σε ένα μικρό τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο χωρίς να το κάψουμε μαζί με τη φρέσκια κρέμα και τη μισή παρμεζάνα. Προσθέτουμε λίγο μοσχοκάρυδο και πιπέρι κατά τη γεύση. Κρατάμε τη σάλτσα σε χαμηλή φωτιά μέχρι να δέσει σαν κρέμα.

3. Ρίχνουμε τη σάλτσα στο ζυμαρικό. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως με την υπόλοιπη παρμεζάνα.

ΠΗΓΗ