Απίθανο ελαφρύ τσιζκέικ ..χωρίς ζαχαρούχο, με κομπόστα! Δοκιμάστε το..
Connect with us

Γλυκα

Απίθανο ελαφρύ τσιζκέικ ..χωρίς ζαχαρούχο, με κομπόστα! Δοκιμάστε το..

Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από “ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ”

Διαφήμιση

Υλικά
1 πακέτο μπισκότα Digestive
1/2 πλάκα βιτάμ
1 κρέμα γάλακτος 300 γραμ ,παγωμένη και πλήρες
1 συσκευασία τυρί κρέμα 250 γραμμαρίων
100 γραμ ζάχαρη άχνη
ξύσμα από ένα ακέρωτο λεμόνι
1 κουτί κομπόστα βύσσινο
1και 1/2 κουτ σούπας νισεστέ

Εκτέλεση
Λιώνουμε τα μπισκότα στο μούλτι. Στρώνουμε σε ταψάκι τσέρκι μεγέθους φόρμας 20 εκ λαδόκολλα. Ρίχνουμε τα τριμμένα μπισκότα .

Λιώνουμε το βούτυρο το ρίχνω πάνω από τα μπισκότα και με ένα κουτάλι το ανακατεύουμε να βουτυρωθεί όλο . Μετά το στρώνουμε ομοιόμορφα και το ψήνουμε για 10 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο.

Χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος και προσθέτουμε την άχνη σταδιακά. Μόλις αρχίσει να πήζει προσθέτουμε το τυρί κρέμα και το ξύσμα από το λεμόνι χτυπώντας ελαφρώς. Ανακατεύουμε καλά και στρώνω επάνω στο κρύο μπισκότο. Το βάζουμε ψυγείο .

Στραγγίζουμε την κομπόστα και ρίχνουμε το ζουμί σε κατσαρολάκι. Βάζουμε στη φωτιά το κατσαρολάκι και προσθέτουμε ανακατεύοντας το νισεστέ μέχρι να δέσει να πήξει η σάλτσα.

Αφήνουμε να κρυώσει και την ρίχνουμε επάνω στο γλυκό μας βάζοντας και κερασάκια κομπόστα διάσπαρτα

Νόστιμη συνταγή μαγειρικής από ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ”

Διαφήμιση
×
Τούρτα Κωκ που ξεχωρίζει!