Η Συνταγή είναι από κ. Gogo Samiou – “(((( “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”)))))”

ΥΛΙΚΑ
2 ποτ του νερου χυμο πορτοκαλιου
1 ποτ του νερου λαδι ελαφρυ
1 ποτ του νερου ζαχαρη
1 1/2 κουπα αμυγδαλα ψιχα περασμενα απο το μουλτι
2 ποτ του νερου αλευρι για ολες τις χρησεις
2 ποτ του νερου σιμιγδάλι οτι εχετε
1 κουτ του γλυκου μαγειρικη σοδα
1κουτ του γλυκου κανελα
1/2 κουτ του γλυκου και λιγο λιγοτερο γαριφαλο
1 φακελακι μπεικιν

Διαφήμιση

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια λεκάνη χτυπαμε το λαδι με την ζαχαρη διαλυουμε την σοδα μεσα στο πρωτο ποτηρι χυμο και ριχνουμε μεσα

Ριχνουμε τα αμυγδαλα που τα εχουμε κανει ψίχα στο μπλεντερ την κανελα, το γαριφαλο, το μπεικιν, το σιμιγδαλι, το αλευρι…

Λαδωνουμε ενα ταψακι μεσαιο ριχνουμε το μειγμα και ψηνουμε στους 170- 180 για 60 λεπτα

Αν θελετε γίνεται και σιροπιαστη , Κρυο γλυκο κ ζεστο σιροπι,οχι καυτο

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Gogo Samiou – “(((( “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”)))))”

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΩπωπω σπέσιαλ ατομικά Μιλφέιγ σε ποτηράκια – Με φύλλο σφολιάτας και βελούδινη κρέμα
Επόμενο άρθροΤέλεια ιδέα για τραγανή σπανακόπιτα