Απίθανα κανελόνια με σπανάκι
Connect with us

Συνταγές

Απίθανα κανελόνια με σπανάκι

Η Συνταγή είναι από κ. Ειρήνη Σταματέλλη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Διαφήμιση

ΥΛΙΚΑ
1 1/2 κιλό σπανάκι
1 πακέτο κανελόνια
400 γρ ανθότυρο
200γρ παρμεζάνα
3 κουτ.σουπας κεφαλογραβιερα
2 αυγα
Αλάτι,πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σπιτική σαλτσα ντοματας

Καθαρίζετε πλένετε το σπανάκι και το ζεματατε σε ζεστό νερό.Το στραγγίζετε και το ψιλοκόβετε.Βάζετε σε λεκανη το σπανακι το ανθότυρο την παρμεζανα την κεφαλογραβιερα τα αυγα αλατι πιπερι κι ανεκατευετε να γίνουν ένα μίγμα.

Γεμίζετε τα κανελόνια αφου τα βάλετε προηγουμένως σε νερο που βραζει για λιγο και τα αφησετε νσ στραγγισουν σε πετσετα.Γεμίζετε τα κανελόνια με το μιγμα του σπανακιου.Ριχνετε τη μιση σαλτσα ντοματας σε πυριμαχο σκευος κι απο πανω στρωνετε τα κανελονια.

Περιχύνετε με την υπόλοιπη σαλτσα πασπαλίζετε με λίγο τυρί λιγη κρεμα γαλακτος και ψήνετε στους 200 για 20 λεπτα περίπου.Μπορείτε να βάλετε ότι τυρί εχετε.

Για πιο πλούσιο και γευστικό αποτέλεσμα μπορείτε να φτιάξετε μια μπεσαμέλ και να το περιχύσετε από πάνω

Η Συνταγή είναι από κ. Ειρήνη Σταματέλλη “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
×
Μελιτζάνες και πατάτες φούρνου, σαν πιτσάκια!