Η Συνταγή είναι από κ. ελενη κωστα – “Μαγειρικές Ανησυχίες (George Chatzigiatroudakis)”

ΥΛΙΚΑ
1κιλο σπανάκι
2πρασσα
2 κρεμμύδια ξερά
3κρεμμυδακια φρέσκα
500 γρ φέτα θρυμματισμένη
Άνηθο μαϊντανό
Αναλόγως αλάτι πιπέρι
Ελαιόλαδο
3 αυγά

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σωταρουμε σε κατσαρόλα το πρασσοτα κρεμμύδια

Και αφού πλύνουμε και στραγγίζουμε το σπανάκι το κόβουμε με τα χέρια και το σωταρουμε και αυτό μέχρι να πιει τα υγρά του αποσύρουμε από την φωτιά

Ρίχνουμε τον άνηθο και μαϊντανό ψιλοκομμένο την φέτα τα αυγά αλάτι πιπέρι και ανακατεύουμε καλά

Σε ένα ταψί του φούρνου βάζουμε λάδι και ρίχνουμε τα μισά φύλλα λαδωνοντας προσθέτουμε το μείγμα

Συνεχίζουμε τα άλλα μισά φύλλα από πάνω ραντίζουμε με λάδι και νεράκι και ψήνουμε στο φούρνο

ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ
Χωριάτικα φύλλα ΚΙΧΙ

Η Συνταγή είναι από κ. ελενη κωστα – “Μαγειρικές Ανησυχίες (George Chatzigiatroudakis)”

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΥπέροχο, ακαταμάχητο κέικ γεμιστό!
Επόμενο άρθροΓευστικό γλυκό ψυγείου με μπισκότα σας προτείνουμε σήμερα