Διαφήμιση

ΥΛΙΚΑ

1 kg καρπούζι
250 γρ τυρί φέτα
10 φύλλα μέντας
1 μικρό κρεμμύδι
6-7 ελιές Καλαμών
1 μικρό αγγουράκι
Για το ντρέσινγκ
¼ φλυτζανιού ελαιόλαδο
2 κ.σ. χυμός λεμονιού
1 κ.γ. καστανή ζάχαρη
Αλάτι
Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε το καρπούζι σε τρίγωνες φέτες και αφαιρούμε τα κουκούτσια του.

Κόβουμε τη φέτα σε κύβους, τα κρεμμύδια σε λεπτές φέτες και τα αγγούρια σε μικρά κομμάτια.

Τοποθετούμε όλα τα ανωτέρω υλικά μας σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτουμε τα φύλλα μέντας και τις ελιές.

Για το ντρέσινγκ, αναμιγνύουμε πολύ καλά το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, την καστανή ζάχαρη, το αλάτι και το πιπέρι. Το περιχύνουμε στη συνέχεια στο μπολ με τα υπόλοιπα υλικά μας και απολαμβάνουμε.

Διαφήμιση

Photo Credit to mygreekdish.com

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΠαραδοσιακή Μικρασιάτικη νηστίσιμη πίτα με κανέλα, σταφίδες και καρύδια
Επόμενο άρθροΠεντανόστιμη στριφτή πίτα με κιμά και πλιγούρι πασπαλισμένη με κυμινόσπορο