Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

Η Συνταγή είναι από κ. George Chatzigiatroudakis – “Μαγειρικές Ανησυχίες (George Chatzigiatroudakis)” Απίστευτα ατσμα με γέμιση πατάτας για γλυκές και […]

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. George Chatzigiatroudakis – “Μαγειρικές Ανησυχίες (George Chatzigiatroudakis)”

Απίστευτα ατσμα με γέμιση πατάτας για γλυκές και αλμυρές παρασκευές..

ΥΛΙΚΑ
200 γρ ΑΛΕΥΡΙ ΤΣΟΥΡΕΚΙΟΥ ..
800 γρ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ..
60 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ ,
80 ΓΡ ΗΛΙΕΛΑΙΟ
100 ΓΡ ΦΥΤΙΚΗ ΦΥΤΙΝΗ καλαμποκιού η με ελαιόλαδο
200 ΓΡ ΝΕΡΟ ,
200 γρ ΓΑΛΑ ΣΟΓΙΑΣ Η ΓΑΛΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ , ΓΑΛΑ ΚΑΡΥΔΑΣ
50 ΓΡ ΜΑΓΙΑ Η 2 ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΞΗΡΗ
1 κγ ΑΛΑΤΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΜΑΓΙΑ ΜΕ 60 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ 3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΑΛΕΥΡΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΜΑΓΙΑ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΑ , ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΜΟΛΙΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ

ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΛΙΩΜΕΝΟ ΟΧΙ ΚΑΦΤΟ ΑΛΛΑ ΧΛΙΑΡΟ ΜΕΧΡΙ 40 βαθμούς ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ..ΖΥΜΩΜΑ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ 3 ΛΕΠΤΑ ΣΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ,ΛΑΔΟΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΞΕΡ

ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΥΜΕ 20 ΛΕΠΤΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ 60 ΓΡ ΠΕΡΙΠΟΥ 27 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ … ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΑ ΑΤΣΜΑ ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ .. ΑΦΗΝΕΙΣ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΑ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΟΥΝ ΑΠΟ 30-45 ΛΕΠΤΑ

ΑΛΕΙΒΕΙΣ ΜΕ ΓΑΛΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ Η ΣΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΨΗΝΕΙΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 18-20 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ

Η Συνταγή είναι από κ. George Chatzigiatroudakis “Μαγειρικές Ανησυχίες (George Chatzigiatroudakis)”