Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές
Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι της κ. Eleni Tsoutsoudaki-Bassalou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

ΥΛΙΚΑ

200 γραμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 πιπεριές Φλωρίνης ψιλοκομμένες
1 πιπεριά πράσινη μεγάλη ψιλοκομμένη 
1 κ.γλ. αλάτι (κοφτή)
2 – 3 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
10 φέτες ζαμπόν σε κομματάκια
400 γρ. Γιαούρτι στραγγιστό
130 γραμ. βούτυρο
2 κ.γ. μπεικιν παουντερ
1 αυγό
250 γραμ. φέτα σε τρίμματα
200 gr κιτρινο τυρι τριμμενο
πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σ’ενα τηγανι με λιγο λαδι σοτάρουμε τις πιπεριές, το ζαμπόν και τον μαϊντανό…
Βάζουμε σε μπολ το γιαουρτι, το αυγο και το βουτυρο που εχουμε λιωσει… ανακατευουμε και Προσθέτουμε το περιεχομενου του τηγανιού… ριχνουμε το αλάτι, το αλευρι, το μπεικιν… προσθέτουμε και τα τυρια και ανακατεύουμε καλά να ομογενοποιηθουν τα υλικά μας…

Δες και αυτό!
Τυρόπιτα και Κοτομανιταρόπιτα! 2 Εξαιρετικές πίτες από τις Χρυσοχέρες! Δείτε τις Συνταγές!

Βουτυρωνουμε τις θηκες των μαφινς και γεμιζουμε μ’ενα κουταλι….Ψήνουμε για 25-30 λεπτα, σε προθερμασμένο φούρνο στους 170° στον αερα….
Βγαίνουν 15 Μάφινς….

Η Συνταγή είναι της κ. Eleni Tsoutsoudaki-Bassalou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ“.

Διαφήμιση