Η Συνταγή είναι από κ. Gewrgia Giak – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

ΥΛΙΚΑ
Για τη ζύμη :

1kg αλεύρι γοχ ,
1 φλυτζ του καφέ ελαιόλαδο,
1 αυγό,
μισή κουτ σούπας αλάτι και ζυμώνουμε με χλιαρό νερό.

Διαφήμιση

Ανοίγουμε μεγάλο φύλλο,τη τελευταία φορά αφήνουμε τη βέργα μέσα και την αφαιρούμε χωρίς να ανοίξουμε το φύλλο. Κόβουμε ανά διαστήματα και ανοίγουμε τις ροδέλες, βαζουμε τη μια πανω στην αλλη σε σειρά και κόβουμε κύβους.

Για τον κιμά :
μισό κιλό μοσχ.κιμά,
λίγο μαιντανό,
1 ξερό κρεμμύδι,
αλάτι και πιπέρι.

Γεμιζουμε λίγο σε κάθε κύβο, κλείνουμε σε βαρκάκια, τηγανίζουμε ή στο φούρνο (το σωστό) και μετά σε νερό που βράζει με κύβο βοδ & αλάτι και σερβίρεται είτε με γιαούρτι σκέτο ,είτε με γιαούρτι-σκόρδο που είναι και το σωστό.

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Gewrgia Giak“ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ πιάτο από όλες τις απόψεις – Χοιρινό με δαμάσκηνα και βερίκοκο στο φούρνο
Επόμενο άρθροΗ απόλυτη λιχουδιά – Αφράτοι και λαχταριστοί λουκουμάδες μήλου