Η Συνταγή είναι από κ. ‎Samiou Despoina – “Χρυσές Συνταγές”.

ΥΛΙΚΑ
4 έως 5 μήλα
Τα καθαρίζω τα κόβω χοντρές φέτες
Βάζω και ζεσταίνω σε ένα ταψάκι 30 εκ. Τρία τέταρτα του βιταμ
Μία κούπα ζάχαρη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μόλις διαλυθεί η ζάχαρη στρωνουμε τα μήλα από πάνω βάζουμε κανέλα στις τρύπες καρύδια

Χτυπάμε 4 αυγά με μία κούπα ζάχαρη

Αφού τα έχουμε χτυπήσει καλά

Βάζουμε 2 βανιλιες και μιάμιση κούπα αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

Το Ρίχνουμε πάνω από τα μήλα

Το ψήνουμε στους 200βαθμούς πάνω κάτω…Μόλις πάρει χρώμα από πάνω το γυρίζουμε από κάτω άλλο ένα τέταρτο να ψηθεί το μήλο.

Όταν το βγάλουμε από τον φούρνο το αφήνουμε λίγο να κρυώσει Και το αναποδογυριζουμε σε μια πιατέλα

Βάζουμε τριμμένο καρύδι και κανέλα.

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. ‎Samiou Despoina “Χρυσές Συνταγές”.