Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

Η Συνταγή είναι της κ. Mary Diamantopouloy – “Γλυκά κουταλιού και φαγητά ….πιρουνιού!!” ΥΛΙΚΑ : 1 πακέτο φύλλο κρούστας κομμένο […]

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι της κ. Mary Diamantopouloy – “Γλυκά κουταλιού και φαγητά ….πιρουνιού!!”

ΥΛΙΚΑ :
1 πακέτο φύλλο κρούστας κομμένο λωρίδες
1 ποτήρι ηλιέλαιο
1 φλ.ζαχαρη
1 γιαουρτι
4 αυγά
2 βανιλιες
1 φακ. Μπαικιν Πάουντερ
Ξύσμα από 2 πορτοκάλια
1 ποτήρι χυμός πορτοκάλι

Σιρόπι :
160 γρ.πορτοκαλι χυμός
1 ποτήρι νερο
2 ποτήρια ζάχαρη
Βράζουμε για 5 λεπτά.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τα υλικά τα ανακατεύουμε όλα μαζί.

Φτιάχνουμε το μείγμα και προσθέτουμε τις λωρίδες! Ανακατεύουμε καλά και το ρίχνουμε το μείγμα στο ταψάκι!

Λαδώνουμε ένα σκεύος, το ρίχνουμε μέσα και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 35 λεπτά!

Το σιρόπι να είναι ζεστό και το γλυκό καυτό!

Η Συνταγή είναι της κ. Mary Diamantopouloy – “Γλυκά κουταλιού και φαγητά ….πιρουνιού!!”

Διαφήμιση