Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.

ΥΛΙΚΑ
ΜΕΤΡΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΟΥΠΑ:

3 κουπες αλευρι φαριναπ,
2 κουπες νερο,
3 βανιλιες,
6 κουταλιες της σουπας κακαο,
μιση κουπα σπορελαιο,
μισο κουταλακι του γλυκου σοδα,
1 κουπα.ζαχαρη,
λιγο αλατι

Διαφήμιση

Εκτέλεση
Ριχνουμε πρωτα ολα τα υλικα εκτος το αλευρι σε μπολ τα ανακατευουμε και ριχνουμε το αλευρι σιγα σιγα

Τοποθετουμε το μιγμα σε δυο ταψακια,η και σε ταψι (30) και ψηνουμε στους 180 βαθμους για 40 λεπτα!Επειδη δεν γνωριζω τους φουρνους βλεπουμε με ξυλακι απο σουβλακι

ΣΙΡΟΠΙ:
Βραζουμε 3 κουπες ζαχαρη,με 2 μιση κουπες νερο,και 100 γραμμαρια κουβερτουρα για 3 λεπτα

Σιροπιαζουμε χλιαρη σοκολατοπιτα με καυτο σιροπι αφου την τρυπησουμε παντου με ξυλακι απο σουβλακι

ΓΛΑΣΣΟ:
400 γραμμαρια κουβερτουρα,400 γραμμαρια κρεμα.γαλακτος,50 γραμμαρια βουτυρο

Ζεσταινουμε την κρεμα γαλακτος,ριχνουμε κομματακια την κουβερτουρα ανακατευουμε να πηξει την κατεβαζουμε και βαζουμε το βουτυρο ανακατευουμε γρηγορα να γινει λεια

Την αφηνουμε.5 λεπτα σε θερμοκρασια δωματιου ανακατευοντας την και στην συνεχεια την ριχνουμε στην σοκολατοπιτα

Επανω τριβουμε σοκολατακια Ferrero

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou“ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.

Συνταγές που ξεχώρισαν ...

Προηγούμενο άρθροΚανταΐφι και σαραγλί ταυτόχρονα, για διπλή απόλαυση
Επόμενο άρθροΑφράτο εντυπωσιακό κέικ μυρμηγκατο με λαχταριστή σοκολάτα