Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές
Διαφήμιση

Υλικά
Ελαιόλαδο
3 φέτες μπέικον, ψιλοκομμένο
Πιπέρι
Μαϊντανό

Ζύμη
3/4 φλυτζ. αλεύρι
2 αυγά
1 1/4 φλιτζάνι γάλα
1 κουταλάκι του γλυκού λιωμένο κύβο κρέατος
1/2 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι

Σάλτσα τυριού
200 γρ. τριμμένο τυρί για το λιώσιμο
1 φλιτζάνι γάλα

Εκτέλεση
1. Σε ένα τηγανάκι, ρίξτε το τυρί και το γάλα και ζεσταίνετε μέχρι να λιώσει.
2. Σε ένα μπολ ανάμειξης, προσθέστε τα συστατικά της ζύμης και ανακατέψτε για να ενωθούν.
3. Ρίξτε τη ζύμη με ένα κουτάλι σε ένα ζεστό και λαδωμένο ταψάκι με εσοχές. Προσθέστε ψιλοκομμένο μπέικον σε κάθε εσοχή.

4. Μόλις η ζύμη αρχίσει να φουσκώνει , γυρίστε την κυκλικά.
5. Μόλις ψηθούν τα βγάζουμε και ρίχνουμε τη σάλτσα τυριού.
6. Πασπαλίζουμε με τυρί στην κορυφή και τελειώνουμε με μαϊντανό και μαύρο πιπέρι.

Δες και αυτό!
Σούπα τραχανά – συνταγή

via

ΧΡΥΣΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Διαφήμιση