Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou‎ – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.

ΥΛΙΚΑ
ΡΕΒΑΝΙ:

6 αυγα,
50 γραμμαρια ζαχαρη,
200 ml γαλα.φρεσκο,
200 ml σπορελαιο,
1 σακουλακι χοντρο σιμιγδαλι,
1 μπεικιν παουντερ,
1 βανιλια

Εκτέλεση
Χτυπαμε τα αυγα με την ζαχαρη να αφρατεψουν

Ριχνουμε το γαλα,το σπορελαιο, σιγα σιγα το σιμιγδαλι το μπεικιν την βανιοα!Τοποθετουμε το μιγμα σε.ταψι 30 νουμερο και το ψηνουμε στους.180 βαθμους προθερμασμενο για 35 λεπτα.αναλογα τον φουρνο

ΣΙΡΟΠΙ:
Βραζουμε.3 ποτηρια νερο ,3 ποτηρια ζαχαρη,μισο λεμονι το χυμο του για 5 λεπτα

Οταν το κατεβαζουμε προσθετουμε 1 κουταλια της σουπας βουτυρο αγελαδινο

Σιροπιαζουμε κρυ γλυκο ζεστο σιροπι

ΚΡΕΜΑ:
Βαζουμε στην κατσαρολα 1 λιτρο γαλα.φρεσκο με.6 κουταλιες της σουπας ζαχαρη να ζεσταθει

Ριχνουμε.4 κουταλιες της σουπας γεματες κορν φλαουρ με.2 κουταλιες της σουπας γεματες αλευρι ανακατευουμε και οταν πηξει την κατεβαζουμε και προσθετουμε 1 βανιλια και 50 γραμμαρια βουτυρο

Οταν κρυωσει την χτυπαμε με το μιξερ και ριχνουμε μεσα 1 ποτηρι σαντιγυ χτυπημενη ανακατευουμε απαλα και την τοποθετουμε πανω στο γλυκο

Τελος ριχνουμε πανω κανελλα καρυδια

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou‎ “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.