Google Translate EnglishGermanGreek

Η Συνταγή είναι από κ. George Chatzigiatroudakis – “Μαγειρικές Ανησυχίες (George Chatzigiatroudakis)”.

ΥΛΙΚΆ
1,100 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ
320 ΓΡΑΜ ΖΑΧΑΡΗ
150 ΓΡΑΜ ΓΑΛΑ
100 ΓΡΑΜ ΝΕΡΟ
1 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΜΕΣΣΑΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΤΟ ΜΟΥΛΤΙ ΟΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΦΛΟΥΔΑ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ .
3 ΑΥΓΑ ΚΑΙ 2 ΚΡΟΚΟΥΣ
80 ΓΡΑΜ ΝΩΠΗ ΜΑΓΙΑ
2 ΒΑΝΙΛΙΝΕΣ
2 ΚΟΥΤ ΓΛΥΚΟΥ ΜΑΧΛΕΠΙ
1 ΚΟΥΤ ΓΛΥΚΟΥ ΜΑΣΤΙΧΑ
100 ΓΡΑΜ ΒΟΥΤΗΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ 100 ΓΡΑΜ ΦΥΤΙΝΗ
1 ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
100 ΓΡΑΜ ΧΛΙΑΡΟ ΝΕΡΟ +ΜΑΓΙΑ +100 ΓΡΑΜ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ + 1 ΚΟΥΤ ΣΟΥΠΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΤΟΥ ΜΙΞΕΡ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΧΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ 20 ΛΕΠΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ …

ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΤΟ ΜΙΣΟ ΒΟΥΤΗΡΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΤΑ ΖΕΣΤΈΝΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΧΛΙΑΡΗ ΣΑΛΤΣΑ ΓΥΡΩ ΣΤΟΥΣ 40 ΒΑΘΜΟΥΣ ……. ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΙΣΟ ΒΟΥΤΗΡΟ ΤΟ ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣΤΑ ….

ΜΟΛΙΣ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ Η ΜΑΓΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟ ΖΥΜΩΜΑ … ΠΕΡΙΠΟΥ 8ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ 2 ΛΕΠΤΑ ΣΕ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΤΟ 3 Η 4 ΤΟΥ ΜΙΞΕΡ ΜΑΣ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ .

ΤΟ ΛΥΩΜΕΝΟ ΒΟΥΤΗΡΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΕ 3-4 ΔΟΣΕΙΣ ΚΡΑΤΟΝΤΑΣ ΛΙΓΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ 2 ΚΟΥΤ ΣΟΥΠΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΖΥΜΩΜΑΤΟΣ … … ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΩΛ ΛΑΔΟΜΕΝΟ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΝΑΥΛΟΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΖΕΣΤΟ …

Διαφήμιση

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 22 ΒΑΘΜΟΥΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΓΙΑ 1 ΕΩΣ 1,5 ΩΡΑ ..ΣΕ ΠΙΟ ΖΕΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΙΩΝΕΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 1 ΩΡΑ ….

ΖΥΓΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΜΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΒΑΡΟΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΥΜΕ 15 ΛΕΠΤΑ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΑ ΜΕ ΝΑΥΛΟΝ ,, ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΖΕΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΕΧΡΙ 35 -40 ΒΑΘΜΟΥΣ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ 60% ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΟΓΚΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟ 45ΛΕΠΤΑ ΕΩΣ 1 ΩΡΑ

ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΑΣΠΡΆΔΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΥΓΟ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΛΟΙΒΟΥΜΕ ΤΑ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΡΟΚΟ ΚΑΙ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΦΙΛΕ ΑΜΥΓΔΑΛΟ …

ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΦΟΥΡΝΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 160 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ,ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΓΙΑ 40-50 ΛΕΠΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΣΟΥΡΕΚΙΟΥ . ΜΕΤΑ ΤΑ 35 ΛΕΠΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΧΡΩΜΑ

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. George Chatzigiatroudakis “Μαγειρικές Ανησυχίες (George Chatzigiatroudakis)”.