Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou‎ – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.

ΥΛΙΚΑ:
3 πακετα μπισκοτα πτι μπερ,
350 γραμμαρια βουτυρο μαλακο,
300 γραμμαρια αχνη ζαχαρη,
1 φλυντζανακι του καφε κονιακ,
200 γραμμαρια ψιλοκομμενα καρυδια,
200 ml γαλα φρεσκο,
200 γραμμαρια κουβερτουρα,
300 γραμμαρια κρεμα γαλακτος πληρης,
6 κουταλιες της σουπας κακαο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σπαμε τα μπισκοτα σε ενα μπολ βουτωντας τα συγχρονως στο γαλα

Σε αλλο μπολ βαζουμε το βουτυρο ,την αχνη,το κακαο,το κονιακ,την βανιλια και τα δουλευουμε

Προσθετουμε και τα καρυδια κ ανακατευουμε! Τελος βαζουμε τα μπισκοτα και ανακατευουμε

Τοποθετουμε στο τσερκι μας μεμβρανη διαφανη βαζουμε το μιγμα μεσα το ισιωνουμε το κλεινουμε με την μεμβρανη και το τοποθετουμε καταψυξη ολη νυχτα

ΓΛΑΣΣΟ:
Σπαμε την κουβερτουρα σε ενα μπολ κομματακια κ ζεσταινουμε καλα την κρεμα γαλακτος την ριχνουμε στην κουβερτουρα ανακατευουμε και τοποθετουμε στην φωτια για 1 λεπτο

Βγαζουμε την τουρτα κορμο απο την καταψυξη την αναποδογυριζουμε σε πιατελα βγαζουμε την μεμβρανη και ριχνουμε το γλασσο….

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Tzeni Tsanaktsidou‎ “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.