Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

ΥΛΙΚΑ 400 γρ. σπαγγέτι ολικής 1 μέτριο κρεμμύδι 2 σκ. σκόρδο 100 γρ. ελιές, σε ροδέλες 2 κ.σ. κάπαρη 400 γρ. τομάτα κονκασέ 1 κ.σ. ρίγανη, μόνο τα φύλλα 1 κ.σ. βασιλικό, μόνο τα φύλλα 1 κ.σ. θυμάρι, μόνο τα φύλλα ½ κ.γ. μπούκοβο αλάτι πιπέρι 750 γρ. νερό 1 κύβος λαχανικών ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βάζουμε τα […]

Διαφήμιση

ΥΛΙΚΑ
400 γρ. σπαγγέτι ολικής
1 μέτριο κρεμμύδι
2 σκ. σκόρδο
100 γρ. ελιές, σε ροδέλες
2 κ.σ. κάπαρη
400 γρ. τομάτα κονκασέ
1 κ.σ. ρίγανη, μόνο τα φύλλα
1 κ.σ. βασιλικό, μόνο τα φύλλα
1 κ.σ. θυμάρι, μόνο τα φύλλα
½ κ.γ. μπούκοβο
αλάτι
πιπέρι
750 γρ. νερό
1 κύβος λαχανικών

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε τα μακαρόνια σε μια μεγάλη πλατιά και βαθιά κατσαρόλα. Σε περίπτωση που δεν χωράνε μπορούμε να τα σπάσουμε στη μέση.
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα ρίχνουμε πάνω από τα μακαρόνια.

Προσθέτουμε τις ελιές, την κάπαρη, το κονκασέ τομάτας, τη ρίγανη, τον βασιλικό, το θυμάρι, το μπούκοβο, το αλάτι και το πιπέρι.

Τέλος προσθέτουμε το νερό με τον κύβο λαχανικών.

Βάζουμε την κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά και αφήνουμε να σιγοβράσει για 8-10 λεπτά ενώ ανακατεύουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα με τη βοήθεια μιας κουτάλας.
Ελέγχουμε τα καρυκεύματα και σερβίρουμε.

thepressroom

Δείτε επίσης  Γιουβέτσι με χοιρινό και κριθαράκι
Διαφήμιση