Η Συνταγή είναι από κ. Κωνσταντινιά ΠΚ – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Διαφήμιση

Δεν έχετε δει πιο όμορφα στολισμένο γλυκό!! Από μόνο του το ρεβανι είναι αριστούργημα γεύσης! Για το συγκεκριμένο, δεν υπάρχουν λόγια!!

ΥΛΙΚΑ
Το ταψί που χρησιμοποίησα είναι 22 * 35

Διαφήμιση

Τα υλικά τα μέτρημε με μία κούπα 230ml

6 αυγά
Μία κούπα ζάχαρη
Μία κούπα αλεύρι
μία κούπα σιμιγδάλι χοντρό
μία κούπα γιαούρτι στραγγιστό
μία κούπα καλαμποκέλαιο
1 φακελάκι μπέκιν
3 βανίλιες κάψουλες ξύσμα από λεμόνι

Σιρόπι
τρεις κούπες ζάχαρη
τρεις κούπες νερό χυμό
φλούδα από μισό λεμόνι το βράζω το σιρόπι 7 λεπτά

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ξεκινάμε και χτυπάμε αυγά με ζάχαρη μέχρι που να λιώσει εντελώς η ζάχαρη στη συνέχεια γιαούρτι καλαμποκέλαιο αρωματικά το pekan ανακατεμένο

Με το αλεύρι και τέλος το σιμιγδάλι το βάζουμε σε λαδωμένο ταψί βαζουμε και αμύγδαλα

Το ψήνουμε στους 180 μέχρι που να πάρει χρώμα στις αντιστάσεις ζεστό το γλυκό χλιαρό το σιρόπι

Το ρίχνουμε σταδιακά και Όχι απότομα με μία κουτάλα σιγά σιγά

Όσο το πίνει προσθέτουμε και άλλο σιρόπι μέχρι που να το πιει όλο

Διαφήμιση

Η Συνταγή είναι από κ. Κωνσταντινιά ΠΚ“ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Συνταγές που ξεχώρισαν...

Προηγούμενο άρθροΜοναδικά μουστοκούλουρα γεμάτα αρώματα και γεύση
Επόμενο άρθροΥπέροχο και λαχταριστό κέικ βουτηγμένο στη σοκολάτα και την καρύδα