Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

Υλικά:  Βγαίνει 1 μπολ λίγο πιο γεμάτο από τα πυρίμαχα που σερβίρουμε σούπα 150 γρ. γάλα  80 γρ. κρέμα γάλακτος  1 κ.γ. κορνφλάουρ  από 1 δαμάσκηνο  σύκο χουρμά βερύκοκο  5 – 6 σταφίδες  5 – 6 φυστίκια Αιγίνης  3 καρύδια  5 αμύγδαλα   3 – 4 φουντούκια  3 – 4 κάσιους   3 – 4 […]

Διαφήμιση

Υλικά

Βγαίνει 1 μπολ λίγο πιο γεμάτο από τα πυρίμαχα που σερβίρουμε σούπα

150 γρ. γάλα 

80 γρ. κρέμα γάλακτος 

1 κ.γ. κορνφλάουρ 

από 1 δαμάσκηνο  σύκο χουρμά βερύκοκο 

5 – 6 σταφίδες 

5 – 6 φυστίκια Αιγίνης 

3 καρύδια 

5 αμύγδαλα  

3 – 4 φουντούκια 

3 – 4 κάσιους  

3 – 4 αράπικα φυστίκια 

όλοι οι ξηροί καρποί πρέπει να είναι ανάλατοι και άψητοι

1 μικρή χούφτα κουκουνάρια καβουρδισμένα 

1/2 βανίλια 

4 κ.σ. τριμμένη σφολιάτα 

1 + 1 κ.γ. καστανή ζάχαρη 

1 κ.γ. μέλι 

κανέλα 

Εκτέλεση

Κόβουμε μία λωρίδα σφολιάτας περίπου  3εκ. – 4εκ. φάρδος και την ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.

Μόλις ροδίσει τη βγάζουμε και τη σπάμε σε μικρά κομματάκια.

Μετράμε 4 κ.σ. και τις ρίχνουμε σε ένα πυρίμαχο σκεύος. 

 Για να φτιάξουμε την κρέμα σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε …..

Για να δείτε την συνέχεια της συνταγής επισκεφτείτε :thisauroikouzinas

Δείτε επίσης  Γλυκό με κρέμα & ινδοκάρυδο Θεϊκό!
Διαφήμιση