Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές
Διαφήμιση

Υλικά

Βγαίνει 1 μπολ λίγο πιο γεμάτο από τα πυρίμαχα που σερβίρουμε σούπα

150 γρ. γάλα 

80 γρ. κρέμα γάλακτος 

1 κ.γ. κορνφλάουρ 

από 1 δαμάσκηνο  σύκο χουρμά βερύκοκο 

5 – 6 σταφίδες 

5 – 6 φυστίκια Αιγίνης 

3 καρύδια 

5 αμύγδαλα  

3 – 4 φουντούκια 

3 – 4 κάσιους  

3 – 4 αράπικα φυστίκια 

όλοι οι ξηροί καρποί πρέπει να είναι ανάλατοι και άψητοι

1 μικρή χούφτα κουκουνάρια καβουρδισμένα 

1/2 βανίλια 

4 κ.σ. τριμμένη σφολιάτα 

1 + 1 κ.γ. καστανή ζάχαρη 

1 κ.γ. μέλι 

κανέλα 

Εκτέλεση

Κόβουμε μία λωρίδα σφολιάτας περίπου  3εκ. – 4εκ. φάρδος και την ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.

Μόλις ροδίσει τη βγάζουμε και τη σπάμε σε μικρά κομματάκια.

Μετράμε 4 κ.σ. και τις ρίχνουμε σε ένα πυρίμαχο σκεύος. 

Δες και αυτό!
Καρυδόπιτα με κρέμα και γλάσο σοκολάτας!

 Για να φτιάξουμε την κρέμα σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε …..

Για να δείτε την συνέχεια της συνταγής επισκεφτείτε :thisauroikouzinas

Διαφήμιση