Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές

Εκτός από εύκολο είναι και πεντανόστιμο! Ας δούμε την συνταγή: ΥΛΙΚΑ: 1 Πακέτο  Λαζάνια 10 Φέτες Ζαμπόν 2 Κρέμες Γάλακτος  330 ml ½ κιλο τυρί τριμμένο γκούντα Λίγη κεφαλογραβιέρα Αμφιλοχίας τριμμένη Λίγο βούτυρο ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Βράζουμε τα λαζάνια μας σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό και μία κουταλιά ελαιόλαδο, και μόλις γίνουν τα ρίχνουμε σε ένα […]

Διαφήμιση

Εκτός από εύκολο είναι και πεντανόστιμο! Ας δούμε την συνταγή:

ΥΛΙΚΑ:
1 Πακέτο  Λαζάνια
10 Φέτες Ζαμπόν
2 Κρέμες Γάλακτος  330 ml
½ κιλο τυρί τριμμένο γκούντα
Λίγη κεφαλογραβιέρα Αμφιλοχίας τριμμένη
Λίγο βούτυρο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Βράζουμε τα λαζάνια μας σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό και μία κουταλιά ελαιόλαδο, και μόλις γίνουν τα ρίχνουμε σε ένα ταψάκι ή πυρέξ. Βουτυρώνουμε και ανακατεύουμε να πάει το βούτυρο παντού. Ρίχνουμε λίγη κεφαλογραβιέρα τριμμένη και ανακατεύουμε ξανά.

Βάζουμε σε κομματάκια το ζαμπόν και ανακατεύουμε να πάει παντού. Προσθέτουμε από πάνω το τυρί και τέλος τις κρέμες γάλακτος σε θερμοκρασία δωματίου .

Ψήνουμε μέχρι να ροδίσει στους 200 βαθμούς για ελάχιστο χρόνο !

ΠΗΓΗ: mageirikhkaisuntages.blogspot.com/