Ένα ελαφρύ με δροσερή γεύση λεμονιού γλυκάκι
Connect with us

Γλυκα

Ένα ελαφρύ με δροσερή γεύση λεμονιού γλυκάκι

Η Συνταγή είναι από κ. ‎Voula Damala‎ – “ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ”.

ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Η βαση ειναι απο κεικ λεμονιου.

Τρίβουμε τα ψιχουλα περιπου 3 κουπες και τα ανακατευουμε με 4 κουταλιες σουπας σιροπι απο γλυκο περγαμοντο

Το στρώνουμε σε αποσπωμενη φορμα, και απο πανω ρίχνουμε κρεμα ανθος αραβοσιτου γιωτης με γευση λεμονι, το βράζουμε με τις οδηγιες του πακετου προσθετοντας μια κουταλια κορν φλαουρ.

Απο πανω χτυπάμε μια κονσερβα Γιωτης σαντιγυ με μιση κουπα αχνη και λιγο ξυσμα λεμονιου και στολιζουμε με λιγο φυστικι Αιγινης.

Η Συνταγή είναι από κ. ‎Voula Damala‎ “ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ”.

Διαφήμιση
×
Τούρτα Κωκ που ξεχωρίζει!