Ένα διαφορετικό Ψαρονέφρι με σάλτσα μουστάρδας και μπέικον !
Connect with us

Συνταγές

Ένα διαφορετικό Ψαρονέφρι με σάλτσα μουστάρδας και μπέικον !

Η Συνταγή είναι της κ.Gogo Samiou -“ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Διαφήμιση

Δοκιμάστε αυτή την συνταγή για ψαρονέφρι! Δεν θα χάσετε!

ΥΛΙΚΑ

1 Ψαρονεφρι
12-15 φέτες Μπέικον
2 κουταλιές σούπας πικάντικη μουστάρδα
2κουτ σούπας ελαιόλαδο
1 ποτήρι λευκό κρασί
1 κουτ σούπας τριμμένο θυμάρι
200 γρ κρέμα γάλακτος
1 κουτ γλυκού χυμό από ένα λεμόνι
αλάτι,πιπέρι.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόψτε το ψαρονέφρι σε χοντρά κομμάτια πάχους 3-4 εκ τα χτυπάτε ελαφρά και τα τυλίγετε το καθένα περιμετρικά με μια φέτα Μπέικον, τα οποία στερεώνετε με οδοντογλυφίδα.

Ζεσταίνετε το λάδι σε ένα τηγάνι και σοτάρεται το κρέας από όλες τις πλευρές. Σβήνετε με το κρασί προσθέτετε το θυμάρι το αλάτι το πιπέρι, μόλις εξατμιστεί όλο το κρασί ρίχνετε το λεμόνι. Τέλος την μουστάρδα που έχετε ανακατέψει μέσα στην κρέμα γάλακτος.

Αφήστε να πάρει μια καλή βράση η κρέμα και κατεβάστε το τηγανιά από την Φωτήλα .

Η Συνταγή είναι της κ.Gogo Samiou -“ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ“.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ποια είναι η επόμενη Συνταγή που θες να δεις σε Βίντεο ?
×
Φανταστική Στριφτή Πίτα με Φέτα!