Μπορεί να έχετε μάθει να χρησιμοποιείτε το χυμό λεμονιού μόνο στο φαγητό ή στις λεμονάδες. Πράγματι, το λεμόνι έχει πολλά οφέλη και ενδιαφέρουσες ιδιότητες που αν το πίνετε καθημερινά μπορεί να σας βοηθήσει αρκετά. Εγώ σας έχω 15 πρωτότυπες ιδέες που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε διαφορετικά!

1. Λευκαίνει τα νύχια
Σας έχω καλά νέα! Βάζοντας τα νύχια σας μέσα σε χυμό λεμονιού για μόνο 2 λεπτά, όχι μόνο θα γίνουν πιο φωτεινά, αλλά θα φύγουν και κάποια σημάδια που μπορεί να έχουν στα νύχια σας και να ενισχυθούν από το εσωτερικό.

2. Το καλύτερο για τα λιπαρά μαλλιά μας
Υποφέρετε με τα λιπαρά μαλλιά σας; Το ξέρατε ότι μπορείτε να ξεπλένετε τακτικά τα μαλλιά σας με νερό μαζί με χυμό από ½ λεμόνι. Έτσι, βλέπετε τρομερή βελτίωση στην επίμονη λιπαρότητά τους.

Διαφήμιση

3. Μειώνει τις φακίδες στο δέρμα
Δεν σας αρέσουν οι μικρές καφέ ή μαύρες φακίδες στο δέρμα σας; Αντί να προσπαθείτε να τις κρύψετε κάτω από τόνους μακιγιάζ, βάλτε καθημερινά πάνω στις φακίδες ένα βαμβάκι με χυμό λεμονιού. Κάντε υπομονή και αν το κάνετε κάθε μέρα και όπως πρέπει, θα δείτε υπέροχα αποτελέσματα .

4. Ένα καλό scrub
Βάλτε σε ένα μπολ αλάτι μαζί με χυμό λεμονιού, ανακατέψτε καλά. Με αυτό το τρόπο έχετε ένα scrub που θα καθαρίσει το δέρμα, να βγάλει τυχόν γυαλάδα, συσφίγγει τους πόρους και έχετε έτσι μια λαμπερή επιδερμίδα.

5. Καταπολεμά τη πιτυρίδα
Για να σταματήστε να έχετε πιτυρίδα, στύψτε λεμόνι, και κάντε ένα απαλό μασάζ στο κεφάλι σας (με έμφαση στις ρίζες των μαλλιών, φυσικά!) για πάνω από 10 λεπτά. Στη συνέχεια ξεπλύνετε καλά τα μαλλιά σας με το συνηθισμένο σας σαμπουάν.

6. Για να μη κολλάει το ρύζι
Εδώ σας έχω ένα τέλειο κόλπο για να μη σας κολλάει το κλασσικό ρύζι. Μόλις βράσετε το ρύζι …

Διαφήμιση

Δείτε περισσότερα στο : dinanikolaou