Ακολούθησε Χρυσές Συνταγές
Διαφήμιση
Υλικά

1/2 φασόλια χοντρά
200 γρ. έμενταλ τριμμένο
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 πιπεριές κόκκινες ψιλοκομμένες
1 κουτί κονσέρβας κομμένα ντοματάκια
4 φέτες μπέικον κομμένο και τσιγαρισμένο
1/2 κούπα δυόσμο ψιλοκομμένο ή  κουταλιά ξερό
1 κουταλιά ζάχαρη
1/2 κούπα λάδι
αλάτι, πιπέρι

Οδηγίες

Βάζουμε από το βράδυ σε μπόλικο νερό τα φασόλια να μουλιάσουν.

Την επομένη τα στραγγίζουμε και τα βράζουμε σε φρέσκο νερό με μια κουταλιά ζάχαρη.

Δες και αυτό!
Τα καλύτερα λαζάνια που έχετε δοκιμάσει!

Όταν βράσουν, τα στραγγίζουμε (όχι τελείως, ας έχουν 1/2 κούπας ζουμί) και τα απλώνουμε σε ένα ταψάκι.

Ρίχνουμε όλα τα υλικά και τα ανακατώνουμε.

Στο τέλος απλώνουμε τις φέτες το έμενταλ.

Ψήνουμε στο φούρνο για 40 λεπτά στους 200 βαθμούς.

Αν δεν έχει ροδίζει το έμενταλ, ανοίγουμε για λίγο το γκριλ να πάρει το τυρί ελαφρύ ρόδινο χρώμα.

Δες και αυτό!
Μαυρομάτικα σαλάτα με κάρυ

Περισσότερες νόστιμες συνταγές στο syntagesmamas.gr

Διαφήμιση